בדיקות לאחר גילוי מום בהריון קודם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות לאחר גילוי מום בהריון קודם
    הריונית
    15/02/2008

שלום, לפני שנה בדיוק עברתי תהליך של הפסקת הריון בשבוע 27 לאחר שבעובר התגלה שפה וחיך שסועים.כל הבדיקות מעבר לזה היו תקינות ואף עברתי ייעוץ גנטי לאחר נתיחת העובר ודובר על מום בודד (ככל הנראה).כעת אני בהריון שבוע חמש וקצת וכולי מחשבות..... מה יהיה , איך יהיה ובמיוחד מה עליי לבצע ולעשות מבחינת בדיקות . אשמח לתשובה ולכל מידע ,גם אם אצטרך לבצע את הבדיקות באופן פרטי. תודה ושבת שלום .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה להריונית

לילוש
    16/02/2008

שלום ומזל טוב להריון החדש
    אני מקווה שהפעם הכל יעבור באופן קל ותקין!
    יש לי שאלה אלייך- האם לא ראו את השפה והחיך השסועים בסקירה הראשונה אלא רק במאוחרת?
    באופן כללי תדעי שמומלץ בעקבות מיקרים כאלה לקחת חומצה פולית של 5 מ"ג במקום 400 מק"ג .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילוש

הריונית
    17/02/2008

ראשית תודה על הברכה. באשר לשאלתך ,בסקירה הראשונה דוקטור רוזן מרעננה אשר את שתי הסקירות עשיתי אצלו לא ראה דבר וגם בסקירה השנייה הוא אמר שיש שסע "פצפון" בשפה (מה שהתגלה מאוחר יותר עי רופאים אחרים וגם לאחר יציאת העובר כשסע עמוק ורציני שכלל גם את החיך). בקיצור הבן אדם פישל בגדול........וטרם שילם על טעותו.......בכל מקרה אני נוטלת חומצה פולית 5 מג כבר מס' חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריונית יקרה

לילוש
    17/02/2008

אני מקווה שלא יפריע לרופאים ההתכתבות הקטנה הזאת... סיפורך נגע לליבי ואני מקווה שהפעם יהיה תקין ושתחזיקי את העולל הקטן בין ידייך בבוא העת - תדעי שזה הוולד אמור להיות שלך ותוכלי לשכוח מכל הכאב שנגרם לך!!!האמת שהסטטיסטיקה לטובתך ואל תשכחי את זה ואם לוקחים חומצה פולית במינון שלקחת אז את בהחלט יכולה לנשום לרווחה!!! אני לא אחדש לך ואומר לך שמגיע לך לעשות גם את שתי הסקירות וגם מי שפיר במידת הצורך על חשבון הקופה!!! אז תנצלי במידת הצורך!!! אני שמחה שרשמת את שם הרופא הלא אחראי כי אני מאיזור הרצליה ועכשיו יודעת ממי להימנע.
    בהצלחה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ מייזנר

הריונית
    18/02/2008

אשמח אם תענה לשאלתי.כל מידע מבחינתי הוא מבורך. תודה ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריונית

פרופ` ישראל מייזנר
    19/02/2008

שפה וחיך שסועים, ניתנים לגילוי בסקירה מוקדמת בשבוע 15 להריון. רצוי לבצע את הבדיקה אצל מי שמומחה בכך ובעל ניסיון באיתור מומים בעובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ מייזנר-תודה על התשובה.

הריונית
    20/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו