מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת סקירה מכוונת חדרי מחיפעת17/02/2008
פרופ' מייזנר , ערב טוב
בשבוע 22+3 עברתי בדיקת סקירה מורחבת ובה נמצא חדר ליטראלי 9 מ"מ הרופא הפנה אותי למעקב לביצוע בדיקת סקירה מכוונת מדידת חדרי מוח. כאשר פניתי לקופת החולים {כללית} נאמר לי כי מכיוון שלא עברנו אני ובן זוגי יעוץ גנטי וכי הבדיקות הגנטיות תקינות אין אישור לעבור את הבדיקה שהרי אינה בסל הבריאות. אין לי בעיה לעבור את הבדיקה באופן פרטי אך כאשר פניתי למספר רופאים ליעוץ כל אחד אמר כי עלי לעבור את הבדיקה בשבוע אחר. שאלתי היא כזאת באיזה שבוע עלי לעבור את הבדיקת הסקירה המכוונת, האם היה עלי אם גילוי הממצא {9 מ"מ חדר ליטראלי}זה לפנות ליעוץ גנטי למרות שהבדיקות הגנטיות תקינות. כיום אני בשבוע 25 האם זה מאוחר ויש מקום לחשש לאור הממצא. {אציין כי כל הבדיקות הנוספות שעברתי שקיפות, חלבון עוברי, בדיקת טרימסטר ראשון וכדומה הכל תקין}.
בתודה מראש על העזרה והתחושה הטובה שיש עם מי להתיעץ במיוחד שמדובר בהריון ראשון בו החשש והאי ידיעה גדולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפעת
פרופ` ישראל מייזנר18/02/2008הממצא של קוטר חדר צדדי של 9 מ"מ הינו נחשב לתקין. הנורמה נקבעה לקוטר של 10 מ"מ. הרופא שלך זהיר ורוצה בדיקה נוספת. מבחינתי, הייתי מחכה מס' שבועות (3-4) וחוזר על הבדיקה. אם המספרים היו דומים - אין פרוגרסיה של הממצא ואז רצוי שוב לעקוב סביב 30-32 שב' הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)