תוצאות אולטראסאונד ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות אולטראסאונד ראשון
    רימונד
    13/09/2012

שלום ,
    לפי מחזור אחרון שהיה ב 20/7/12 אני בשבוע השמיני להריון הראשון.
    לפי תוצאות אולטראסאונד ראשון מהיום גודל העובר הוא 7 מ"מ שמתאים לשבוע 6 פלוס ארבע.
    לא נראה דופק....
    שאלתי היא : האם ייתכן ובשבוע הבא בבדיקה נוספת יראה דופק או שמא עליי להשלים עם העובדה שההריון איננו תקין ??
    אני בלחץ.... ללא דימומים או הרגשה שונה.

לתשובתך המהירה אודה ,
    ריימונד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות אולטראסאונד ראשון

הוספת תגובה

• תוצאות אולטראסאונד ראשון - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    14/09/2012

בשבוע 6+4 לפי ממדי העובר, צריך כבר לראות דופק. כיון שאת לא מדממת, הייתי ממתין עוד מספר ימים וחוזר על הבדיקה. אם שוב לא יראה דופק, יש להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי המשך ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לך שבשבוע שמיני ועדיין לא נראה דופק

נחמה
    10/10/2012

אני כמוך בהריון ראשון, בשבוע השמיני להריון כשביצעתי בדיקת אולטרסאונד ראשונה ראינו את אותה בעיה הדופק לא היה, לכן הופנתי לבדיקה חוזרת שבוע לאחר מכן ונראה תוצאה מצוינת ולכן חושבו שוב השבועות והתאריך (לטענת הרופאה, הביוץ היה מאוחר יותר), ההריון ממשיך כמצופה. מקווה בשבילך שזה אותה בעיה והכל ימשיך בסדר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו