טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, שבוע 32+2. אני מרגישה שעם הזמן תנועות העובר מתמעטות.. כאילו בשבועות מוקדמים יותר הרגשתי את העובר זז יותר. הייתי אצל הרופא לפני שבוע, הוא בדק את הלב והנשימה ואמר שהכל בסדר אך שלח אותי ליתר בטחון לעשות מוניטור. המוניטור יצא תקין - דופק עובר בממוצע 130. גם היום ואתמול אני יחסית לא מרגישה אותו גם כשאני נחה. אני ממש מדאגת... ולא יודעת מה לעשות... תודה מראש ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תחושת תנועות העובר הינה מדד חשוב ביותר לתקינותו של העובר. נכון הוא, שככל שגיל ההריון מתקדם, יכולה להיות ירידת מה בתנועות, אם אם את לא חשה בהן כלל, פני מיד לרופא המטפל או לחדר המיון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד