טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בהריון שלישי בת 30.. יש לי 2 ילדים בריאים ומקסימים... עשיתי שקיפות בשבוע 11+3 והרופא לא ראה גשר אף..נוזל העורף יצא 1.2 והוא אמר שזה תקין ולא חייב להיות לזה משמעות שלא ראו את גשר האף כרגע.. אני מאד מוטרדת..ב2 ההריונות הקודמים נצפה גשר אף ברור בשקיפות..
האם עלי ללכת לקבל חווד נוספת? האם לחכות לסקירה כפי שאמר?
אשמח לתשובה ועיצה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בעוברים הלוקים בתסמונת דאון, ב 73% מהם לא נצפית עצם אף תקינה, או שהינה חסרה. אולם זהו סמן אחד בלבד ואינו מוכיח שהעובר פגוע. התייעצי עם הרופא המטפל לגבי ייעוץ גנטי בנושם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר