מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המטומה וסיכויי הריוןיעל18/10/2012
שלום. אני בשבוע 15+5. לפני שלושה שבועות, לראשונה בהריון, היה לי דימום אדום משמעותי. הגעתי למיון שם נצפה עובר תקין אך גם דם והיפרדות קרומים ונאמר לי שהסיכוי להריון הוא חמישים חמישים. הומלצה מנוחה. הדימום המשמעותי פסק באותו יום וביומיים שאחרי היו מדי פעם הכתמות. שלושה ימים לאחר הדימום הייתי בשקיפות שהייתה תקינה אך עדיין נצפתה היפרדות קרומים ונוזל מעל הצוואר. מאז עברו שבועיים וחצי בהם אני במנוחה מוחלטת ואין דימום או הפרשות כלל. לפני יומיים הייתי בסקירת מערכות שהראתה עוברית תקינה המתאימה לגיל ההריון (אפילו טיפונת יותר), אך עדיין נצפתה היפרדות קרומים והמטומה משמעותית לאורך הקיר הקדמי (השליה אחורית וללא היפרדות) וכן מעט נוזל
מעל הצוואר. הרופא התפלא שלא היה לי דימום נוסף ואמר שעוד יכול להיות. אמר שצריך לקוות לטוב ונראה פחות אופטימי מהאופא של השקיפות.. לא יודעת אם זה עניין של גישה או שאובייקטיבית המצב החמיר... המליץ על המשך מנוחה ומעקב...... כאמור אין לי דימומים או הפרשות כרגע אך יש כאבי גב תחתון המקרינים לרגליים באופן די תדיר.. לא יודעת אם לשייך את זה להמטומה או לשכיבה הממושכת.... מה לדעתכם ומניסיונכם סיכויי ההריון? מתנצלת על אורך השאלה אך אני מאוד חוששת ומודאגת. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומה וסיכויי הריון - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר18/10/2012ממצא של המטומה מוכר ובד"כ נספג עם הזמן. יש מקום למעקב ולטראסאונד, ותהליך הספיגה עלול לקחת מספר שבועות . סבלנות היא שם המשחק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)