פרופסור מייזנר שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופסור מייזנר שלום
    דנה
    07/12/2012

אני שבוע 17 ביצעתי מי שפיר.
    שמי לב שהרופא שביצע לי את המי שפיר לא הסתכל במהלך כל הדיקור על מסך האולטראסאונד....אלא מידי פעם הפנה מבטו לאחות שעזרה לו.....
    כלומר בזמן שהמחט היתה לי בבטן הוא הסתכל לכיוון האחות ודיבר איתה.....
    אני נורא חוששת שמא בזמן שהוא הפנה מבטו מהמסך המחט זזה מעט ואולי פגעה בעובר.....האם יתכן מצב כזה או שהוא אמור לקחת מרחב תמרון שגם אם המחט זזה היא לא תפגע בעובר....?
    אם בסקירה המאוחרת ייאמר לי שהכל בסדר אני יכולה להרגע או שלא אדע עד הלידה....?
    מה דעתך.... אני בלחץ נוראי ולא נרגעת מזה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופסור מייזנר שלום

הוספת תגובה

• פרופסור מייזנר שלום - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    07/12/2012

להערכתי אין סיבה שתהיי מודאגת. אם העובר קרוב למחט עם איבר חיוני, אני משוכנע שכל רופא, כולל זה שביצע את הדיקור אצלך, לא יזיז את עיניו מהמסך עד תום הדיקור. אם העובר רחוק מהמחט, ניתן להזיז את העין מהמסך לתקופה קצרה ביותר ורוב הסיכויים ששום דבר דרמטי יקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה.....

דנה
    07/12/2012

נניח שחלילה המחט כן דקרה את העובר ופגעה באחד מאבריו , האם ניתן יהיה לראות זאת בסקירה המאחרת?
    כלומר אם הסקירה המאוחרת תעבור בהצלחה זה אומר שהכל בסדר או שיכול להתגלות לי משהו רק אחרי הלידה.....?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו