טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בחודש חמישי והאולטרסאונד גילה שיש בעיה עם התינוק, דיברו על חשד שהוא יהיה גמד, אבל זה לא ברור והם לא יכולים להיות בטוחים בזה. מה אני יכולה לעשות כדי לדעת בוודאות ומה האופציות שיש לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש מומי עצמות רבים, חלקם כחלק מתסמונות גנטיות/כרומוזומליות שניתן לאתר בדיקור מי שפיר, ובחלקם יש סימנים נוספים לעובר (פרט לאורך העצמות) שניתן לאתר בבדיקת אולטרהסאונד מכוונת. חסרים לי פרטים רבים מדי בכדי לתת לך עצה מעשית מה לעשות. לצערי, בנושא מומי עצמות אין מושג "בוודאות" אלא ובמידה ומאבחנים תסמונת בבדיקה גנטית. עצתי: ייעוץ עם רופא המומחה לאולטרהסאונד ולמחלות עצמות לעובר (כן, יש מס' רופאים כאלה בארץ). לאחר מכן, יעוץ גנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד