us וגינלי בהריון מתקדם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• us וגינלי בהריון מתקדם.
    אושר
    10/02/2013

שלום,
    אני בשבוע 27.
    לפני כשנה עברתי ניתוח לפרוסקופי להסרת ציסטה מהשחלה הימנית.
    בעקבות כאבי בטן חזקים אני שוקלת לחזור לרופא המנתח לבדוק האם הציסטה חזרה (הרופא המבצע את מעקב ההריון לא הצליח לראות ב us בטני מאחר והרחם הסתירה את השחלות).

שאלתי היא האם ישנה מניעה לבצע us וגינלי בשלב זה של ההריון ? האם יכול להזיק לעובר או לי?

כלל, עד מתי בטוח לבצע us וגינלי בהריון?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    us וגינלי בהריון מתקדם.

הוספת תגובה

• us וגינלי בהריון מתקדם. - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    10/02/2013

אין שום מניעה בביצוע הבדיקה הוגינלית. הבעיה היא שבשבוע הריון כזה, השחלות כבר גבוהות, וקשה יהיה לראותן, אם בכלל, דרך הנרתיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך ... ושאלה נוספת

שלי
    10/02/2013

פרופסור מייזנר, בהמשך לשאלתי ...

אני מבינה שייתכן ולא ניתן יהיה לראות את השחלות באמצעות מתמר us וגינלי בשלב זה של ההריון (שבוע 26),
    אם יש דרך אחרת לוודא שהציסטה בשחלה לא חזרה? אני סובלת מאוד מכאבי בטן עליונה, כל ערב הכאבים חוזרים .... כאילו משהו קורע אותי מבפנים ...

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך ... ושאלה נוספת - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    12/02/2013

הדרך היחידה היא לבדוק באולטראסאונד בטני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו