מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף!!!!!!!!!!רונית08/03/2013
החזירו לי שני עוברים בתאריך 7.2.13
לפני שבוע בתאריך 29.2.13 וגם כמה ימים אחרי כן היו לי דימומים מאוד קטנים, רופא עשה לי אולטרסאונד בתאריך 29.2.13 וראה שני עוברים אחד עם שק חלמון ואחד ללא שק חלמון.
היום עשיתי אולטרסאונד שני.
שק הריון 1
שק הריון תוך רחמי הודגם
גודל שק הריון 9X9 ממוצע 9 מ"מ מתאים לשבוע 5
מבנה שק הריון: גבולו סדירים
שק חלמון לא הודגם
הד עוברי עדיין לא הודגם
סיכום הבדיקה: נצפה שק הריון עם מעט הדים בתוכו, ייתכן שק חלמון קטנטן, לא הודגם החזר עוברי.
האם לאור הממצאים אתה חושב שההריון תקין?
עד איזה שבוע או עד מתי אפשר שאמשיך תמיכה של הורמונים ואם ימצא שההריון לא תקיןהוא יפול לאחר הפסקת הורמונים וללא ציטוטק(אני מאוד מפחדת מציטוטק).
מודה לך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!!!!!!!!!! - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר13/03/2013גיל ההריון ביום בדיקתך האחרון היה 6 וחצי שב'. בגיל הריון כזה, צריך לראות כבר עובר עם דופק, מה שלא נצפה בבדיקתך. קיים סיכוי שההריון לא תקין ויש לעקוב. איני יכול לענות על השאלה השניה שכן לא ניתן לדעת מה הפסקת התמיכה ההורמונלית עושה לשק ההריון הנתמך,מבחינת הפסקת התפתחות ומתי קרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)