מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקיפות עורפיתשרון11/03/2013
שלום,
רציתי לשאול האם יש המלצה מתי לעשות את השקיפות העורפית ואת הסקר הביוכימי.
אני יודעת שהטווח הוא בין שבוע 11 לשבוע 13 +6 ימים אך רציתי לדעת אם בתוך הטווח יש המלצה ספציפית לקיום הבדיקה בשלב מסויים.
כמו כן רציתי לשאול האם הרופאים בהסדר עם הקופה (מכבי) שעל חלקם קראתי ביקורות נהדרות ומבצעים את הבדיקות נותנים את אותה רמת שירות כמו רופאים פרטיים בתשלום מלא.
אני חושבת שהרופא שלי נהדר ולא הייתי רוצה לבצע בדיקות אצל רופא אחר אך רציתי לדעת האם יש יתרון ברופא פרטי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר13/03/2013הזמן המועדף לשקיפות עורפית הוא 12 שב' הריון. אינני מתכוון להתייחס לרופאים וטיב בדיקתם. ני סומך עלייך שתדעי לבחור את הרופא מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
שרון14/03/2013קבעתי שקיפות עורפית לשבוע 12 + 4.
אני אמורה לעשות את הסקר הביוכימי אחרי הבדיקה. על ההפניה לסקר כתוב שממולץ לבצעו בשבוע 11.
האם כדאי לעשות את הסקר לפני הבדיקה או שבשבוע 12+5 זה טוב באותה מידה?
האם הסקירה המוקדמת שמבוצעת אצל רופאים שעובדים עם הקופה היא מקיפה או שיש צורך לבצע בפרטי?
כמה זמן אמורה סקירת מערכות מוקדמת מקיפה לקחת?
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)