Cmv

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Cmv
    טל
    31/03/2013

הי אני בשבוע 13 תאומים תןדה לאל. אין לי נודנים לסי אמ וי והייתי מאוד מצוננת שיעול ליחה ללא חום למשכ שבוע ב17/3. הצינון די עבר השיעול עוד לא ויש לי מעין עייפות שרירים כלונר שמרימה ידיים אונעולה במדרגות, בא והולך ידיים שכמות ורגליים. עשיתי את בדיקת הנוגדנים גם ב7-3 ויצא שלילי תודה לאל תקין לפני הצינון עוד ולאחר מכן ב24/3 ויצא תקין תןדה לאל. האם יכולה להסיק שהעייפות שרירים לא מזה ? הרי אומרים קמרגע חשיפה חלילה רק אחרי חודש ניתן לראת בדם וכן אז גם מופיעים התסמינים אם עש, אז אם עשיתי ב24/3 זה מכסה?ללא חום כמובן.מה לעשות אני חרדה ולא יכולה לחכות עד הבדעקות כח הזמן.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Cmv

הוספת תגובה

• Cmv - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    01/04/2013

אם הנוגדנים שבדקת הינם שליליים בבדיקות עוקבות - הרי שנשללה מחלת ה CMV. יש סיבות אחרות לכאבי שרירים, אותן ניתן לגלות בבדיקות אחרות, או שסתם מדובר בזיהום ויראלי פשוט כמו שפעת, בו כאבי שרירים הם חלק מתסמיני המחלה. אם אינל שקטה, פני לרופא המטפל והוא ודאי ישלח אותך לבדיקה נוספת. כיון שהתשובה אורכת זמן מה, גם סבלנות היא חלק מן המשחק. אין בדיקות אחרות מהירות יותר ל CMV, לפי סיפורך, גם אין אינדיקציה לדיקור מי שפיר ל CMV בהעדר נוגדנים מסוג IgM בדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשכ לתשובתך בבקשה פרופ מייזנר

טל
    01/04/2013

אני באמת רוצה להרגע ואניניודעת שזה יכול להיות מעוד וירוסים אולם לשפעת מחוסנת וכן לebv יש נוגדנים לכן כל דבר משייכת חלילה לזה. בכל אופן רקשאלה עקרונית על המנגנון כשיש כבר תסמינים ( ואני כאמור עשיתי את הבדיקה האחרונה כשבוע לאחר תחילת הצינון ושעדיין היו לי עייפות שרירים כי עד עכשיו עוד יש) אזזה מהימן מספחק?אם כן ממשירגיע אותי.. או שמא מרגע שיש סימנים יש לחכות עוד זמן( כי לפי מה שקראתי חס וחלילה בהדבקה הסימנים מופיעים אחרי חודש ואז אפשר לראןץ בדם), אז השאלה אם הבדיקה שעשיתי מהימנה לצינון הזה?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשכ לתשובתך בבקשה פרופ מייזנר - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    01/04/2013

לפי תיאורך, אם היה זיהום חריף ב CMV, כבר היו צריכים להיות נוגדנים בבדיקת הדם, מסוג IgM. אם אילו שליליים, משמע שאין זיהום חריף בוירוס ה CMV.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו