מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיליה נמוכה שבוע 34חן09/04/2013
הריון תקין לאורך כל שבועותיו.
היום ביצעתי אולטראסאונד להערכת משקל שגרתית (שבוע 33+4 והממצאים הם- אורך צוואר 31 ממ עם משפך.
שיליה קדמית נמוכה מרוחקת כ-18 מ"מ מהפה הפנימי.
אם השיליה תישאר במקומה הנוכחי בהמשך ההריון (18 מ"מ) יצטרכו לנתח אותי?
האם מנתחים במרחק שכזה?
אני מאד חוששת מקיסרי ומאד רוצה לידה רגילה.
האם יש סיכוי שהשילייה תעלה ותתרחק מצוואר הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיליה נמוכה שבוע 34 - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר10/04/2013הסירי חשש מלבך. רב הסיכויים שהלידה תהיה רגילה. ככל שההריון מתקדם השיליה זזה מהצוואר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור מייזנר
חן10/04/2013תודה על התגובה המהירה.
האם גם בשבוע מתקדם כמו שלי השיליה תזוז (שבוע 34)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקום שיליה
פרופ' מייזנר11/04/2013בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שבוע 33
א04/05/2016אני נמצאת כרגע בשבוע 33 ויש לי שיליה נמוכה במרחק של 22 מ"מ כרגע יש לי דחיפות מרובה לשתן ולחצים ממש בבטן התחתונה. יש לי גם רטיבות בתחתונית האם זה יכול להיות חלילה ירידת מים ?? כי זה לא הפרשה רגילה זה פשוט רטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שבוע 33
א04/05/2016והאם צריך ללכת לבית חולים להיבדק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שבוע 33 - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר05/05/2016חשד לירידת מים, צריך תמיד להיבדק בבית החולים, שכן קשה לומר לגבי ההפרשות אם הן ירידת מים או לאו, ללא בדיקה מכוונת.
לגבי השליה, אם היא הייתה 22 מ"מ רחוקה מתעלת הצוואר, בלידה, ככל הנראה וללא נדר, לא תהווה בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)