מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאה לא תקינה במי שפיריעל11/04/2013
שלום פרופ׳ מייזנר
שמי יעל ואני חיה בניו יורק, אני בשבוע 22, הריון ראשון ובבדיקת מי שפיר ( שהחלטתי לבצע מרצוני כלומר לא הייתה שום סיבה לכך) תא אחד מתוך 19 שגדלו הכיל עותק נוסף של כרומוזום 9. הרופא שלי וכן ראש המעבדה שבה התבצעה הבדיקה אמרו לי שזו כנראה טעות מעבדתית כלומר בתהליך הגדילה של התאים סביר שחלוקה של אחד לא הייתה תקינה וסיכוי גבוה שאין מופע כסה קיים בעובר עצמו שכן זה הופיע רק בתא אחד.
בהתייעצות עם יועץ גנטי הומלץ לי לעשות MRI ו אקו על מנת לשלול פגמים באיברים אלו שכן טריזומיה 9 מתבטאת במומים בלב, במוח ובכליות.
אכן ביצעתי את הבדיקות הללו והרופאה שסיכמה אותם הסבירה לי שהכל נראה תקין והעובר יחסית גדול מה שמאד מעודד לחשוב שהכל אכן תקין והתוצאה שקיבלתי היא למעשה pseudomoisecim . היא המליצה לי להמשיך במעקב אולטראסאונד כדי לראות שההתפתחות תקינה.
רציתי לשאול לדעתך בנושא, האם יש מקום לדאגה ( מעבר לדאגה הרגילה בהריון) והאם יש בדיקה נוספת שעליי לעבור על מנת להבטיח את בריאותו של העובר?
תודה רבה,
אני יכולה לשלוח במייל סיכום הפגישה אם זה יוכל לעזור
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



