מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת-אין תנועותלילך17/04/2013
שלום ד"ר,
אני בסוף שבוע 27 (27+5) לא מרגישה תנועות.בעלת שיליה קדמית שהיתה בהתחלה נמוכה ועכשיו גבוהה לטענת הרופא.אבל עדיין קדמית.
התחלתי להרגיש תנועות מעטות בשבוע 25 וגם לא באופן סדיר ורק פה ושם.
ה ייתי לפחות שבע פעמים במיון מאז וכל הזמן ברוך השם הכל תקין.
ערכתי אולטראסאונד וגם מוניטור.
היום היתה זו פעם ראשונה שהרופא אמר לי שהוא לא רואה תנועות באולטראסאונד ובסוף אמר אה יש משהו..תעשי מוניטור.
ואז הרופא שלי אמר לי שיש מומים גנטיים שגורמים להאטת תנועות או מיעוטן שאין ביכולתם לראות ולצפות אך אין סכנה לעובר והמוניטור תקין.
אני מאוד מודאגת,רציתי לדעת האם ישנה דרך לדעת האם קצב התנועות של העובר תקין?
האם התינוק שלי בריא או בעל מום בגפיים כמו שאמר לי הרופא שיתכן וקורה?
כיוון שאיני מרגישה אותו זה רק מגביר את חששותי שמא הוא צודק?
ממרום נסיונכם היתכן שעדיין איני מרגישה את התינוק שלי,מתי אם כן אני צפויה להרגישו
אודה לתשובתכם ואם יש דרך לדעת מה מצב העובר והאם הוא מתנועע כיאה..אודה שתספרו לי עליה.
יום טוב ובעזרת השם שהכל יהיה טוב!
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת-אין תנועות - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר20/04/2013קורה לפעמים, שנשים חשות פחות בתנועות העובר, והסיבה לא ברורה, שכן באולטראסאונד נצפות תנועות תקינות. גם נשים שמנות, חוות ירידת מה בתנועות העובר. שלילת מומי גפיים יכולה להערך כמובן, בבדיקות אולטראסאונד חוזרות, כמו גם הערכת תנועות העובר בבדיקות אולטראסאונד חוזרות , על מנת להרגיעך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה היעיל!
לילך20/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)