שיתוף במקרה אישי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיתוף במקרה אישי...
    שירה
    07/05/2013

היי, רציתי לשתף אתכם במקרה האישי שלי.. אני בת 30 שבוע 18, העליתי בעבר שאלות לפורום בעקבות תוצאות מאוד לא טובות בשקיפות ובסקירה המוקדמת (סיכוי של 1:10 לתסמונת דאון) שלושה רופאים המליצו לי על הפסקת הריון מידית. אחד טען שהוא לא רואה איך מהעובר הזה מתפתח תינוק נורמלי השני אפילו לא הסכים לתת לי הפניה לחלבון עוברי כי טען שאין טעם, אני צעירה ולא הייתה לי בעיה להיכנס להריון אז כדאי לי לעשות הפלה ולנסות שוב...השלישי אמר שהעובר כנראה מונגולואיד..כמעט ושמעתי לעצתם אך בסוף החלטתי לעשות בדיקת מי שפיר ופיש ..
    היום הגיעו התוצאות של הפיש והן תקינות!!
    אין לי מילים לתאר את כמות המתח החרדה והעצב שחוויתי בשבועות האחרונים ואת השמחה הענקית על כך ששמעתי לאינטואיציה שלי ולא לעצת הרופאים
    רציתי לספר את המקרה שלי כדי שנשים שנמצאות במצבי לא יאבדו תקווה ולא יוותרו על מי השפיר ויזכרו שבדיקות הסקר הן סטטיסטיות בלבד

באותה הזדמנות רציתי להודות לרופאים בפורום שיעצו לי וענו לי במהירות!

הריון קל לכולן!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיתוף במקרה אישי...

הוספת תגובה

• מרגש ומשמח מאד שיהיה

שי
    07/05/2013

לך המשך הריון תקין והרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו