Cmv

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Cmv
    טל
    11/05/2013

הי אני בשבוע 19 להריון תאומים. אין לי נןגדנים לסי אמ וי ואני ממש ממש חרדה מהוירוס הזה (עברתי הריונות קשים שנגמרו מסיבות אילן או אחרןת ) ואני ככ רוצה לשמור על ההריון הזה. יש לי בבית ילד בן שנה ושמונה חוד שיהיה בריא ואני ממש נוקטת בהיגיינה פיסית ומחשבתית יותר מהנורמלי כלומר מתנהלת מאוד לא רגיל וסביר לנושא מהפחד חלילה להדבקות. אני ממש רוחצת ידיים עשרים פעם ביום ומנסה לחשוב על כל צעד ושעל שעושה. רציתי לברר איתכם משהו שמטריד אותי בנושא. יש לי בכיור המטבח פיה שממנה מוציאה סבון כלים. ומדי פעם שמתרוקן ממלאת אותה. לילד יש מברשת ייעודיץ שאיתה מנקים אכ ורק את הבקבוקים ומוצצים שלו אבל מנקים עם סבון כלים רגיל שנמצא כאמור בכיור. לעיתים יכל להיות שהמברשת עצמה כששמים עליה סבון מהפיה נןגע בפיה ויתכן כי על המברשת שאריות רוק מבקבוק כאמור. לאחר מכו שטפתי כליםכלי אוכל שלנו עם סקוצ אחר כמובן אבל מאותה פית סבון אבל אחצתי את הכלים עם סבון ומים כמובן כי אני יודעת שמה שאמרו לי לשטופ דברים תמיד במים וסבון, האם חךילה אפשר להידבק ככה? בגלל שמברשת הילד נגעה בפית הסבון? או שמא עצם שטיפת הכלים שלהו עם סבון ומים מחטאת את סה? אני בחרדות שיא ויודעת שרק עוד חודש אוכל לבצע שוב בדיקה.תוד ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Cmv

הוספת תגובה

• Cmv - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    15/05/2013

כיון שצורת ההדבקה ב CMV יכולה להיות שונה, אינני יכול להמליץ על אמצעי התגוננות יותר מקסימלים מאילו שנקטת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך פרופ בבקשה

טל
    15/05/2013

אזזה אומר שמה שאני נוקטת הוא מקסימום הזהירות בנושא זה?תודה אני פשוט ממש חרדה מהוירוס הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך פרופ בבקשה - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    15/05/2013

אינני יכול להשיב לך בביטחון. הפורום הזה הוא פורום אולטראסאונד בהריון. לגבי CMV ןאמצעי זהירות - יש לפנות לרופאים המתעסקים בתחום של סיבוכי הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו