מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Cmvטל11/05/2013
הי אני בשבוע 19 להריון תאומים. אין לי נןגדנים לסי אמ וי ואני ממש ממש חרדה מהוירוס הזה (עברתי הריונות קשים שנגמרו מסיבות אילן או אחרןת ) ואני ככ רוצה לשמור על ההריון הזה. יש לי בבית ילד בן שנה ושמונה חוד שיהיה בריא ואני ממש נוקטת בהיגיינה פיסית ומחשבתית יותר מהנורמלי כלומר מתנהלת מאוד לא רגיל וסביר לנושא מהפחד חלילה להדבקות. אני ממש רוחצת ידיים עשרים פעם ביום ומנסה לחשוב על כל צעד ושעל שעושה. רציתי לברר איתכם משהו שמטריד אותי בנושא. יש לי בכיור המטבח פיה שממנה מוציאה סבון כלים. ומדי פעם שמתרוקן ממלאת אותה. לילד יש מברשת ייעודיץ שאיתה מנקים אכ ורק את הבקבוקים ומוצצים שלו אבל מנקים עם סבון כלים רגיל שנמצא כאמור בכיור. לעיתים יכל להיות שהמברשת עצמה כששמים עליה סבון מהפיה נןגע בפיה ויתכן כי על המברשת שאריות רוק מבקבוק כאמור. לאחר מכו שטפתי כליםכלי אוכל שלנו עם סקוצ אחר כמובן אבל מאותה פית סבון אבל אחצתי את הכלים עם סבון ומים כמובן כי אני יודעת שמה שאמרו לי לשטופ דברים תמיד במים וסבון, האם חךילה אפשר להידבק ככה? בגלל שמברשת הילד נגעה בפית הסבון? או שמא עצם שטיפת הכלים שלהו עם סבון ומים מחטאת את סה? אני בחרדות שיא ויודעת שרק עוד חודש אוכל לבצע שוב בדיקה.תוד ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cmv - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר15/05/2013כיון שצורת ההדבקה ב CMV יכולה להיות שונה, אינני יכול להמליץ על אמצעי התגוננות יותר מקסימלים מאילו שנקטת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך פרופ בבקשה
טל15/05/2013אזזה אומר שמה שאני נוקטת הוא מקסימום הזהירות בנושא זה?תודה אני פשוט ממש חרדה מהוירוס הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך פרופ בבקשה - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר15/05/2013אינני יכול להשיב לך בביטחון. הפורום הזה הוא פורום אולטראסאונד בהריון. לגבי CMV ןאמצעי זהירות - יש לפנות לרופאים המתעסקים בתחום של סיבוכי הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)