טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום דר, יצא לי לאכול בחוץ (מיץ פירות מדוכן ופסטה מוקרמת במסעדה) באותו יום בשבוע 9,בטרימיסטר ראשון, אחרי כשעה לא חשתי בטוב והיו לי שילשולים והקאות והגעתי אחרי יממה כזו למיון עקב דמם בפי טבעת. שבדקו את העובר ועשו בדיקות דם שהיו תקינות והיה דופק אז שלחו אותי הביתה.
איך אפשר לדעת אם נגרם נזק לעובר? איזה בדיקות דם? או שמא רק במי שפיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שני לא אמור להגרם נזק לעובר משילשול או הקאה אני מציע שאם ללא שיפור תפני לבדיקה על ידי רופא השנים המטפל שלך אם חזרת לתפקוד רגיל וציינת שבמיון בוצעו בדיקות כולל דופק אז המשיכי מעקב רגיל אצל הרופא המטפל בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד