מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת לבדיקת אולטרה סאונד ראשוןאני01/06/2013
שלום ד"ר
אשמח לשמוע את חוו"ד.
אני בת 37, הריון ראשון. וסת אחרון ב 12.4.2013
בבדיקה ו.א. חושב לפי תאריך ה 19.4.2013 שנקבע לפי CRL
תאריך הבדיקה: 30/5/2013
שיטה: וגינלי הריון צעיר
עובר 1
שק הריון תוך רחמי הודגם
גודל שק הריון 9X23 מ"מ ממוצע 16 מ"מ
שק חלמון: הודגם
הד עוברי: הודגם
שחלה ימנית ושמאלית: נצפתה ב.מ.פ
דופק: עדין לא נצפתה
CRL: מ"מ3.2
הדאגה שלי
1 שלא היה דופק. האם זה נחשב תקין יחסית לזמן שביצעתי את האולטרה סאונד?
2 שהחישוב של הוסת האחרון נקבע ליותר מאוחר למרות שאני יודעת בודאות שהמחזור היה ב 12 לאפריל ושהוא תמיד הגיע בין 28 או 30 יום ובדקתי ביוץ פעמים שהגיעו בימים 12+13
מקווה שאלו כל הפרטים המלאים כדי שתוכל לתת לי תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת לבדיקת אולטרה סאונד ראשון - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר15/06/2013אני מניח שעד לתגובתי, כבר נצפה דופק בעובר. לפי התיקון לוסת, בתאריך ביצוע ה US, האפשרות לצפות בדופק הייתה גבולית. להערכתי מתאריך הבדיקה, תוך מספר ימים ייצפה דופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)