בבקשה עזרה סי אמ וי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה סי אמ וי
    שקד
    12/06/2013

שלום אני יודעת שזה לא הפורום המתאים אבל אנ חייבת עזרתכם כי סומכת על הידע שלכם.
    שני דברים:
    אני בשבוע 23 עד מתי סי אמ וי מסוכן עוד חס וחלילה?
    2. הילד שלי בן שנה ו9 חוד עם מחלת חום לא ברורה כבר חמישיה ימים. עשינו לו בדיקת סרולוגיה לסי אמ וי כבר ביום השני לחום ויצא שלילי תודה לאל. האם זה נכון שזה לא מספיק מהימן יומיים אחרי תחילת החום?ויתכן וזה חס ושלום זה ואחרי יומיים מחום לא ניתן לגלות??אנא עזרו לי כי אני בחרדות אימים. כמו כן אם ניתן לעשות לו בשתן מתי אפשר לעשות לו שיהיה מהימן כי לא אדקור שנית אותו. ומתי אני יכולה לעשות כדי לדעת על עצמי?לי אין בעיה להידקר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה סי אמ וי

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה סי אמ וי - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    15/06/2013

בעיקרון, ככל שגיל ההריון מתרחק, הסיכוי לפגיעה עוברית מ CMV קטן משמעותית. הסיכון העיקרי הוא בהדבקה בשליש הראשון להריון. את הסדולוגיה לילד, בצעתם בזמן, כך שנסי להירגע, וזכרי, כי בשלב ההריון בו את נמצאת, הסיכון לפגיעה עוברית, גם אם ידבק העובר ב CMV, קטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו