טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. אני לאחר 3 לידות. כ 7 חודשים עם התקן מירנה, ותמיד כשבדקתי אם הוא קיים חשתי בחוט באופן ברור. לפני יומיים בדקתי, ואין זכר לחוט. הרופאה עשתה לי u.s ובו ההתקן נראה בבירור. שאלתי היא; האם עכשיו אני אמורה להיות בספק כל חודש מחדש אם ההתקן בגופי? ואוליי הוא יצא?? דבר שני האם בהוצאתו תהיה בעיה כיוון שהחוט חדר פנימה? בתודה על תשובתכם!! מון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בעיקרון אם ההתקן ברחם, הסיכוי להריון קטן ביותר, ולא צריך להלחץ מכך שאינך חשה בחוט במישוש. לצורך הוצאתו, יש אמצעים לתפסו גם ללא שהחוט בולט לנרתיק. כמובן שעלייך לבטוח בבטיחות ההתקן, ולא לסמוך רק על בדיקת נוכחות שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד