טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום פרופסור לפני שבוע ביצעתי אולטראסונד כמות מי השפיר היתה130 אחרי כמה ימים ביצעתי עוד בדיקה נצפתה כמות של 100 מ"מ לאחר שלושה ימים נצפה כמות של 92 מ"מ והיום 80 מ"מ מציינת שאני בשבוע הריון 34 היוםק. מתי נחשב למיעוט מי שפיר מתחת ל50 או 60? האם אלי לבצע סקירה מכוונת בינתיים אני שותה המון אבל אני לא רואה שזה מגביר את הכמות. מתי פונים למעקב בית חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מיעוט מי שפיר מוגדר כאשר ה AFI תחת 50 מ"מ. לכן כל בדיקותייך עד עתה היו בתחום הנורמה. המדידה אינה מדויקת ותלויה בתנוחת העובר ובנסיון הבודק. אם הרופא המטפל יתרשם ממיעוט מים, אני משוכנע שישלח אותך לבירור במרכז שלישוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד