טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עשיתי אולטרסאונד ראשון שבו ראו שק הריון ודופק עוברי. אני בשבוע 5 + 6 ימים, ועד כה הכל תקין. בנוסף, ראו "ממצא עכור הומוגני בשחלה שמאל בגודל 40*60מ"מ".. לפני כשנתיים הייתי במיון עם כאבים בבטן ואז דיברו על משהו שנקרא "הגופיף הצהוב".. מאז לא היו בעיות מיוחדות.. השאלה היא מה זה יכול להיות? ואיך זה משפיע על ההריון שלי?
אשמח לתשובה בדחיפות!!
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דניאל לא ניתן להתייחס בצורה אמינה ומקצועית לתאור מלל בלי לראות את המימצא . גופיף צהוב הוא חלק נורמלי בפיסיולוגיה של המחזור באשה ובתהליך הביוץ. לגופיף הצהוב תפקיד חשוב בשלבי הריון מוקדמים . אם יופיעו כאבי בטן רצוי שתפני לבדיקה .במידה ולא המשיכי מעקב בתאום עם רופא נשים מטפל שלך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד