טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש צורך לבצע סקירת מערכות נוספת בין 15-16 שבועות הריון לבדוק האם יש מומים נוספים לעובר והאם הממצא בפוסה האחורית גדל. בנוסף, יש להקפיד על לקיחת דם לסקר המשולש, ובמידת האפשר לסקר המרובע (להוסיף את האינהיבין). לאחר קבלת התשובות, הן מהאולטרהסאונד והן של בדיקות הדם, יש לקבל יעוץ גנטי לגבי הסיכון לתסמונות כרומוזומליות במקרה זה. יש לנסות ולהגיע לאבחנה מדויקת ככל האפשר של מקור הציסטה, ורק אח"כ יהיה אפשר להתייחס למשמעויות בנוגע להתפתחותו ובריאותו של הילד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד