הערכת משקל שבוע 32 בטן אחוזון 94

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערכת משקל שבוע 32 בטן אחוזון 94
    טל
    22/08/2013

שלום רב,

ביצעתי אולטרסאונד הערכת משקל (שבוע 32) . לפי כלל המדדים העובר באחוזון 68, הערכת משקל 2260 ק"ג.

הממצא החריג - היקף בטן באחוזון 94.

לפי הידוע לי אין לי סכרת הריון (העמסת סוכר 50 היתה 131 ולפי הרופא תקין, לא הומלץ בירור נוסף). גם לא העליתי הרבה במשקל (10 ק"ג).

אני מודאגת מהתוצאה, אודה לתשובתכם

טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הערכת משקל שבוע 32 בטן אחוזון 94 - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    24/08/2013

זה שהבטן נמדדה גדולה מהצפוי, אינו אומר שההריון או העובר לא תקינים. טוב שנשללה סוכרת הריונית, ועובר גדול אינו בהכרח עובר לא תקין או לא נורמלי. יש לעקוב אחר הגדילה לקראת הלידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, הבהרה ושאלה

טל
    24/08/2013

בהמשך לתשובה,

העמסת סוכר "50" נעשתה לפני חודש וחצי . האם עדיין רלוונטי? האם על מנת לשלול סכרת הריונית כדאי לחזור על הבדיקה? (50 או 100)

תודה
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, הבהרה ושאלה - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    25/08/2013

בהחלט רלבנטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו