מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל ההריוןעינת27/03/2008
בוקר טוב אני בשבוע 38 ועשיתי אולטרסאונד לפני כמה ימים שהמדדים שנמדדו :
bpd 87 מ"מ מתאים לשבוע 35.3
head cir 322 מ"מ מתאים לשבוע 36.3
ab.cir 335 מ"מ מתאים לשבוע 37.3
יחס hc/ac .96
femur len 72 מ"מ מתאים לשבוע 37.2
גיל ההריון לפי us 36.3
משקל יילוד us 3100
שאלתי עד עתה כל האולטרסאונדים המדדים היו לפי השבוע שאני נמצאת חריגה של יום או יומיים איך פתאום נוצר פער? הבנתי שפער כזה הוא נואמאלי לחלוטין כפי שהסביר לי הרופא המטפל אבל האם זה אומר שאני בשבוע 36.3 כמו שנקבע בus או בשבוע שלי 38 ?
מודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
עינת27/03/2008ווסת אחרונה 2.7.2007
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדדים בשבוע 32+6
עינת27/03/2008הנה המדדים
bpd 81 מ"מ מתאים ל32+6
hc 299 מ"מ מתאים ל 32+5
ac 291 מ"מ מתאים ל33+2
fl 62 מ"מ מתאים ל31+6
הערכת משקל 2050 ג"ר
כמות מי שפיר תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל ההריון
פרופ' משה בן עמי29/03/2008קביעת גיל ההריון נעשית עפ"י וסת אחרון והא"ס המוקדם ביותר רצוי בשליש ראשון. הפער מבטא את השונות באוכלוסיה ואת העובדה שהנורמה אינה נקודתית אלא יש טווח נורמה. לדוגמא בשבוע 40 ממוצע המשקל הינו 3,300 אך כל משקל שהוא בין 3 ל 3.6 ק"ג הינו משקל תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה על תגובתך
עינת29/03/2008אז אני מבינה שגיל ההריון הוא לפי הווסת והאולטרסאונד הראשון ושאני בשבוע 38 תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)