אין דופק בשבוע 7

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין דופק בשבוע 7
    חוששת ועצובה
    27/03/2008

בגיל הריון 7.1 הייתי אצל רופא הנשים שלי בבדיקת אולטראסאונד שבו נראה שק הריון עם שק חלמון וקוטב עוברי ולא נראה דופק. גודל קליני 6.
    היום, בגיל הריון 7.5 עשיתי שוב אולטראסאונד(אולי מיהרתי ?) במכון אולטראסאונד של מכבי ושוב נצפה שק הריון עם גבולות סדירים, ושק חלמון 5מ"מ CRL: מ"מ6 שמתאים לשבוע 6.3 רשום. ידוע לי יום הביוץ מאחר והייתי במעקב. ביום שלישי השבוע עשיתי בדיקת דם לבטא שיצא 20006. האם יש איזה סיכוי שההריון הזה תקין? יום ראשון של וסת אחרונה 2.2.08. למה זה קורה שיש עובר והכל כביכול נראה תקין אבל אין דופק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין דופק בשבוע 7

הוספת תגובה

• דופק

פרופ' משה בן עמי
    29/03/2008

אם רואים עובר בגודל 6 מ"מ ולא רואים דופק- ההריון לא תקין. יש סיבות רבות למצב זה. השכיחה ביותר הינה בעיה כרומוסומלית בעובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחכי עוד שבוע!!!

מיכאלה
    31/03/2008

שמעתי על הרבה מקרים שבסוף היה דופק למרות שהרופא הפנה להפלה!
    תחכי !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו