גודל ציסטרנה מגנה-פנייה שנייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל ציסטרנה מגנה-פנייה שנייה
    שירן
    06/05/2014

שלום, אני בשבוע 30 ואתמול ביצעתי סקירה שלישית. בסקירה שנייה הרופא אמר שלפי העין הציסטרנה מגנה נראת לו מורחבת אך לפי המדידות (גודל של 6.6) הכל תקין, למען השקט הנפשי שלי עשיתי את הסקירה השלישית. בסקירה השלישית, גודל הציסטרנה מגנה יצא 10, חשוב לציין כי לפי הרופא שביצע את הסקירה, הכל תקין, גם במוח. אני עדיין לא שקטה מכיוון שהציסטרנה גדלה מאז הסקירה השנייה, האם זה תקין, האם היא גדלה ככל שההריון והעובר מתפתחים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גודל ציסטרנה מגנה-פנייה שנייה - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    06/05/2014

מקובל שקוטר הציסטרנה מגנה הינו עד 10 מ"מ. כך, שהמדידה בעוברך תקינה. אם גם סקירת המח תקינה, סביר להניח שלא צפויה להיות כל בעייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, המשך לשאלה...

שירן
    07/05/2014

מה שמטריד אותי- האם ככל שהעובר מתפתח גודל הציסטרנה מגנה גדל גם כן? כלומר אם נניח בשבוע 35 לצורך העניין, הגודל יהיה יותר מ-10 מ"מ, זה יהיה תקין או יהווה בעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו