מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי שפירגבי24/06/2014
שלום
בת 34+8, בשבוע 15+6. עד כה כל הבדיקות תקינות, כולל סקירה מוקדמת ללא אינדיקציה לכאורה לביצוע מי שפיר. אם זאת אני מוגעת לכך שאלו סטטיסטיקות. מה לגבי בדיקת הדם המחליפה למי שפיר? הרופא שלי לא העלה את האפשרות לפניי ורק בשיטוטיי בימים האלו נתקלתי באפשרות. האם באמת היא יכולה להחליף את הדיקור? אני מוטרדת מאוד מביצ׳וע הבדיקה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר - תגובה
ד``ר רון ברדין24/06/2014נעמה שלום רב
אכן מהנתונים שהצגת בהם גילך וסקירת מערכות תקינה כל אלה לא תומכים בדיקור .אני מניח שגם בדיקת שקיפות ובדיקות סקר ביוכימי תקינים.. לגבי בדיקת הדם חשוב להבין שאיננה מחליפה את בדיקת מי השפיר אך היא בהחלט בדיקת סקר ברמת דיוק גבוהה מאוד . מוגבלת לכ 5 כרומוזומים בלבד ( היום נוספים יותר) ואם תקינה שוללת כמעט בודאות תסמונת דאון . חשוב לדעת להפריד בין הבדיקות להבין יתרונות מול חסרונות ומגבלות של 2 הבדיקות ובהתאם להחליט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)