טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בן מהזרעה ורוב התמונות אצל הרופא שלי באמת של בנים. האם בגלל שעושים הזרעה ביום הביוץ או ממש סמוך לו מעלה את הסיכוי לבנים מאחר וזרע גברי מהיר יותר ומגיע מהר יותר לביצית ומפרה אותה? איך אפשר להגדיל סיכוי לבת בהזרעה? האם כדאי לעשות הזרעה יומיים לפני הביוץ המשוער? אני יודעת שרוב הרופאים לא מאמינים בזה, אבל מצד שני מסבירים כי זרע גברי מהיר יותר מהנשי, אז הגיוני שזרעים גבריים "שוחים" מהר יותר במיוחד שמזריקים ישר אל תוך הרחם... אשמח באם תסבירו לי את העניין. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד