מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודל עובר שבוע 11שני01/09/2014
שלום רב היום אני מתחילה שבוע 11 תאומים. באולטרסאונד בטני מהיום נמצא:
אחד -בגודל 47 מ"מ והשני 48 מ"מ
האם זה מתאים לשבוע או קטן קצת? כי קראתי שבשבוע הזה עובר צריך להיות בגודל 5-6 ס"מ
אגב, בממצאי האולטרסאונד כתוב בסוגריים ליד הגיל (+ - 6)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל עובר שבוע 11 - תגובה
ד``ר רון ברדין01/09/2014שני שלום רב
בשבועות אלה כאשר גודל עובר לא תואם גיל הריון על פי וסת אחרונה הרי שאם עובר גדול יותר ( לרוב מתייחסים לפער שמעל שבוע)משמעותו שגיל הריון מתקדם יותר ולהיפך כמו במקרה שלך כניראה שגיל הריון צעיר יותר ולוא דווקא מבטא מימצא בעייתי. בכל מיקרה בצעי מעקב וביקורת בתאום עם רופא הנשים שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כתוב שזה מתאים לשבוע
שני02/09/2014כתוב באולטרסאונד שזה מתאים לשבוע בגלל זה הבלבול שלי:
העתקתי את הממצאים:
אורך עובר 1: 48 מ"מ
מתאים ל: (4)11 שב' (+-6 יום)
אורך עובר 2: 47 מ"מ
מתאים ל: (4)11 שב' (+-6 יום)
אז לפי הכתוב במצאים העובר מתאים לשבוע ואפילו יותר גדול 11(4)
אבל לפי האורך קטן יותר מהשבוע.
אני מבולבלת מה זה אומר?
אשמח לקבל חוות דעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כתוב שזה מתאים לשבוע - תגובה
ד``ר רון ברדין02/09/2014הי שני
אז ככה גודל העוברים בהחלט תואם לשבוע
ה 6+- אומר טווח סטייה של מדידה זה הכל ( זה לא רק למדידות אצלך אלא לכל בדיקה בהתאם למדד הנימדד)
צר לי אם התשובה הקודמת לא הייתה בהירה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לא נהיר לי זה האורך ביחס לשבוע
שני02/09/2014לא הבנתי מדוע אם העוברים מתאימים לשבוע למה הם לא באורך גדול יותר? של 5-6 ס"מ?
זה סותר לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לא נהיר לי זה האורך ביחס לשבוע - תגובה
ד``ר רון ברדין02/09/2014שני מידות העוברים שלך תואמים . לשבוע ולא אמורים להיות 5-6 סמ
מציע שתמשיכי הלאה לבדיקה הבאה ואם אי התאמה אז נשמח לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)