חוות דעת על הערכת משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על הערכת משקל
    פרופ` ישראל מייזנר
    02/09/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על הערכת משקל

הוספת תגובה

• הערכת משקל - תגובה

ד``ר רון ברדין
    02/09/2014

מאיה שלום
    עיינתי בדף הבדיקה שצירפת וכן במידע שהוספת על ביקורך במיון
    ראשית חשוב שתדעי שיש במיון יולדות צוות מיומן ומנוסה וקבלת החלטת לא על ידי מתמחה צעיר . בהחלט ייתכנו דעות שונות מחד את ב 38 שבועות ו" מקסימום" מיילדים אותך מצד שני להיכנס לתהליך זירוז אם לא חייבים אז למה? אמנם משקל העובר כפי שנימדד קט לשבוע ההריון אך הערכה של זרימות הדם בעובר נימצאו תקינות , כמות המים תקינה, ניצפו תנועות ואני מניח שאת חשה תנועות. כל אלה מצביעים על עובר שאיננו סובל ברחם וזה בנוסף למוניטור העוברי שביצעת ואני מניח שהיה תקין ,כל אלו הכריעו על החלטה לא ליילד אותך. חשוב שתעקבי אחר תנועות העובר ואם הפחתה כמובן תפני למיון
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה הרגעת אותי מאוד..

מאיה כהן
    03/09/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה הרגעת אותי מאוד.. - תגובה

ד``ר רון ברדין
    03/09/2014

בהצלחה מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו