חור בלב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חור בלב?
    מיטל
    06/09/2014

עשיתי השבוע סקירה מוקדמת והרופאה התמקדה באיזור של הלב הבדיקה היתה למעלה משעה בגלל זה. שאלתי את הרופאה למה את מתמקדת הרבה בלב היא אמרה שהיא חושבת שיש חור קטן בלב אבל הכל בסדר. בסיכום הרפואי היא לא רשמה דבר ואמרה לי שבסקירה המורחבת להגיד לרופא את זה . מה אני אמורה לעשות לחכות עד הסקירה המורחבת כי אני מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חור בלב?

הוספת תגובה

• חור בלב? - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    07/09/2014

חור בלב, גדול כקטן, יש לו משמעות מבחינת מעקב ההריון (בדיקות נוספות) והצורך בייעוץ גנטי. חור קטן, שאינו מלווה בכל מום נוסף, הינו בד"כ חסר משמעות, ובד"כ נסגר תוך זמן קצר לאחר הלידה. חשוב כמובן לראות היטב את אנטומיית הלב , ולכן מומלצת בדיקת אקו-לב עובר על ידי קרדיולוג ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך חור בלב

מיטל
    08/09/2014

היום הייתי אצלה רופאת נשים שלי ואמרתי לה את הדברים היא אמרה שכנראה הוא מאוד קטן וחסר חשיבות ולכן זה לא רשום באבחנה ובתוצאה המליצה לחכות לסקירה המורחבת ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך חור בלב - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    08/09/2014

עם כל הכבוד לרופאה, בחשד למום לב, מומלץ בכל מקרה לבצע אקו לב עובר, וייעוץ גנטי לאחריו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו