מי שפיר סיסי שליה קרישיות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר סיסי שליה קרישיות יתר
    אני
    05/10/2014

שלום, בת 39. יכול להיות שיש בעית קרישיות יתר לאחר מספר הפלות טבעיות בטרימסטר ראשון (עוד אין תשובות מלאות מבדיקת דם של קרישיות לפני כניסה להריון אך יש מספר בדיקות לא תקינות IGM cardiolipin ו beta glycoprotein IGM לא תקינים). האם הדבר משפיע על ביצוע בדיקת מי שפיר / סיסי שליה והאם יש איזה המלצה איזה בדיקה כדאי לבצע כדאי לבצע בהתחשב בגיל ובהתחשב בסיכוי להפלה וקרישיות?
    (יש לי ילד בריא שנולד במועד לפני מספר שנים, בזמנו בוצע מי שפיר אבל אז לא היה ידוע על בעית קרישיות ולא היו לי הפלות לפניו. הבירור של הקרישיות התחיל רק לאחרונה. כל ההריונות היו ספונטנים.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מי שפיר סיסי שליה קרישיות יתר - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    25/10/2014

מתנצל על התשובה המאוחרת. לא צריכה להיות כל בעיה עם קרישתיות יתר וביצוע בדיקות פולשניות בהריון. אם את נוטלת תרופות נגד קרישה - את אלו יש להפסיק תקופה מסוימת טרם הפעולה, לאחר ייעוץ עם הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו