מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפה מודאגתרחל12/11/2014
שלום רב,
עשיתי שקיפות עורפית היום. הבדיקה תקינה לשמחתי. העובר שכב בתנוחה לא נכונה והרופאה ניסתה בדרכים שונות לעורר אותו (לחיצות על הרחם, בסוף עשתה אולטרה סאונד וגינאלי וגם לא הצליחה לעורר אותו). אני בשבוע 12+3 אבל היה לי ביוץ מוקדם כך שהעובר מתאים לגודל 13+2 (עשינו הזרעה עם אוביטרל אז יודעת שבייצתי אחרי 10 ימים ולא 14 מתחילת המחזור).
בגלל שזה הריון אחרי הפלה, עשיתי בטרימסטר הראשון אולטרה סאונד קצר אחת לשבועיים וגם שבוע שעבר העובר היה באותה תנוחה...האם זה בעייתי, העובדה שהוא כל הזמן שוכב באותה תנוחה וגם שהרופאה ניסתה לעוררו זה לא עבד (בסוף רוקנתי שלפוחית שתן, עשיתי סיבוב של חצי שעה ואכלתי קצת מתוק והוא שינה תנוחה). האם זה בעייתי? אולי טונוס שרירים נמוך או שאני סתם מגזימה.
כמו כן, העובר זז והיו תנועות, אבל בתמונות של שקיפות ביו טיוב של אחרות, ראיתי שאצלן הוא ממש "מקפץ" (כמו שעועית, מהגב:)). האם זה בעייתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפה מודאגת - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר14/11/2014כל עובר ותגובותיו. ראיתי הרבה גם מהסוג התזזיתי, וגם מהסוג ה"עצלן". יש לבדוק את תנועות העובר והטונוס (פתיחה וסגירה של פרקי גפיים) במהלך הסקירה המוקדמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה קטנטונת
רחל14/11/2014פרופסור מייזנר, קבעתי סקירה מוקדמת אצלך. לעניין טונוס השרירים הנמוך שאני מודאגת ממנו, מה עדיף? שאוכל משהו מתוק חצי שעה לפני הסקירה או שלא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה קטנטונת - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר14/11/2014לא חייבת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)