טיפה מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפה מודאגת
    רחל
    12/11/2014

שלום רב,

עשיתי שקיפות עורפית היום. הבדיקה תקינה לשמחתי. העובר שכב בתנוחה לא נכונה והרופאה ניסתה בדרכים שונות לעורר אותו (לחיצות על הרחם, בסוף עשתה אולטרה סאונד וגינאלי וגם לא הצליחה לעורר אותו). אני בשבוע 12+3 אבל היה לי ביוץ מוקדם כך שהעובר מתאים לגודל 13+2 (עשינו הזרעה עם אוביטרל אז יודעת שבייצתי אחרי 10 ימים ולא 14 מתחילת המחזור).

בגלל שזה הריון אחרי הפלה, עשיתי בטרימסטר הראשון אולטרה סאונד קצר אחת לשבועיים וגם שבוע שעבר העובר היה באותה תנוחה...האם זה בעייתי, העובדה שהוא כל הזמן שוכב באותה תנוחה וגם שהרופאה ניסתה לעוררו זה לא עבד (בסוף רוקנתי שלפוחית שתן, עשיתי סיבוב של חצי שעה ואכלתי קצת מתוק והוא שינה תנוחה). האם זה בעייתי? אולי טונוס שרירים נמוך או שאני סתם מגזימה.

כמו כן, העובר זז והיו תנועות, אבל בתמונות של שקיפות ביו טיוב של אחרות, ראיתי שאצלן הוא ממש "מקפץ" (כמו שעועית, מהגב:)). האם זה בעייתי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפה מודאגת

הוספת תגובה

• טיפה מודאגת - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    14/11/2014

כל עובר ותגובותיו. ראיתי הרבה גם מהסוג התזזיתי, וגם מהסוג ה"עצלן". יש לבדוק את תנועות העובר והטונוס (פתיחה וסגירה של פרקי גפיים) במהלך הסקירה המוקדמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה קטנטונת

רחל
    14/11/2014

פרופסור מייזנר, קבעתי סקירה מוקדמת אצלך. לעניין טונוס השרירים הנמוך שאני מודאגת ממנו, מה עדיף? שאוכל משהו מתוק חצי שעה לפני הסקירה או שלא?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה קטנטונת - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    14/11/2014

לא חייבת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו