סיכוי לילד בריא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכוי לילד בריא
    שיר
    16/11/2014

גילו לי אומפלוצלה לעובר בשבוע 15 האומפלוצלה קטן לפי מה שהרופא אומר אבל מטריד אותי כי קראתי באתר של ד"ר רון בליק שלרוב האומפלוצלים הקטנים יותר, עשויים להיות מלווים בבעיות כרומוסומליות (בכ- 40% מהמקרים).כאשר יש ממצא של אומפלוצלה וגם מומים נוספים הרי שהסיכון לבעיות כרומוסומליות מלוות הוא גבוה (כ 60%). כאשר האמפלוצלה הוא הממצא היחיד הסיכון לבעיות כרומוסומליות מלוות הוא כ – 9%. האם זה נכון? אצלי בסקירה אמרו שרק המעיים בחוץ. עשיתי ציפ גנטי ועדיין אין תשובה . אנא הבהרה
    1. האם ככל שהאומפלוצל קטן כך יש יותר בעיות?
    2. האם במידה וציפ גנטי תקין וסקירה שניה תהיה תקינה אפשר לישון בשקט ולהנות מההיריון?
    3. האם בכלל יש ילדים שנולדים בריאים למרות האומפלוצלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכוי לילד בריא

הוספת תגובה

• סיכוי לילד בריא - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    28/11/2014

כל שקשמת לגבי הסיכונים והאחוזים - נכון.
    בהנחה שבדיקת מי השפיר כולל הצ'יפ תקינה, ובהנחה שאין מומים נוספים בעובר (לאחר סקירה שניה תקינה ואקו לב עובר תקין) - רוב הסיכויים שהילוד יהיה בריא, ויזדקק רק לניתןח קטן ופשוט לתיקון הפגם בדופן הבטן. מכאן תביני, שיש ילדים בריאים לגמרי לאחר ניתוחים כאלו. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בריא

שיר
    09/12/2014

הסקירה השניה תקינה וגם אקו לב עובר פרט לTR קל .ציפ גנטי תקין אבל לא נבדקו מי שפיר קריוטיפ האם זה בסדר ? ברגע שהציפ תקין לא צריך מי שפיר? מה הסיכוי שימצאו מומים או תסמונות בהמשך? אני בשבוע 22

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו