שלום פרופ' מייזנר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום פרופ' מייזנר
    רחל
    14/01/2015

פרופ' מייזנר היקר שלום,

שבוע הבא אנחנו נפגשים לסקירה שניה.

אני מאוד שומרת על ההריון היקר ולפני מספר ימים קרה משהו שמדאיג אותי. ישבתי בבית קפה, בן זוגי הגיע קודם ובחר מקום מאוד חם. למעשה ישבתי 10 ס"מ על כל הצד של הקמין (בפנים אש) שדלק על פול והפיץ משהו כמו 47-48 מעלות מהצד (מדדתי אצל הוריי שגם להם יש:)). לבשתי מעיל ששימש כמבודד ולכן לא הרגשתי שכל כך חם אבל אני חוששת שגם אם הטמפטרטורה בגב שלי ובמעיל היתה 42-43 מעלות הרחם והבטן התחממו (אני בחורה יחסית קומפקטית). ישבתי ככה שעה ורבע!! ורק אחר כך התחלתי להרגיש לא טוב וישר עברנו מקום. אציין שכשחזרתי הביתה מדדתי חום והיה תקין 36.2 מעלות.

אני חוששת שמי השפיר התחממו (אני שבוע 22) כתוצאה מהחום שהוקרן מהגב וכתוצאה מכך ייגרם נזק לעובר. אני מרגישה תנועות עובר (בעיקר בלילה - ביום זה יותר דגדוגים, יש לי גם שיליה קידמית שמסככת תנועות). אני בעיקר חוששת מנזקים לסופט טישיו בפרט המוח שמשהו לא יתפתח בגלל החום.

מה אתה אומר? להזכיר לך על זה בסקירה שתבדוק משהו יותר טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום פרופ' מייזנר

הוספת תגובה

• הבהרה

רחל
    14/01/2015

ישבתי במרחק 10 ס"מ מהצד של הקמין. מקווה שזה יותר מובן עכשיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום פרופ' מייזנר - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    16/01/2015

דנה שבת שלום, למיטב ידיעתי, לא אמור להיגרם נזק לעובר מחימום של תנור, אך אנסה לבדוק זאת יותר לעומק. בכל מקרה, הזכירי לי את המקרה ואתייחס אליו בסקירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו