טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ערב טוב, לפי החישוב שלי אני עכשיו בשבוע 10. אתמול בבדיקת אולטרסאונד הרופאה ראתה עובר עם דופק שתואם לשבוע 6+4. האם זה תקין? האם זה יכול להעיד על עובר לא בריא? קצת מלחיץ אותי הפער בשבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טל שלום כעקרון אי התאמה בשליש ראשון נובעת מגיל הריון מוטעה על פי וסת אחרונה כלומר או שביוץ מאוחר או מוקדם משחושבים. במקרה שלך פער גדול ובסבירות מובילה שזה לא על רקע בעיה אלא בגלל גיל הריון צעיר יותר- במידה והווסתות לא סדירים אצלך זה יכול להסביר את הפער מעבר לכך אם המהלך עד עתה תיקן לא ניתן להסיק מסקנות ואין מנוס מלהמתין לבדיקה הבאה ולראות. הנתון שיש דופק כבר מעודד בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר