סקירות מוגבלות בראות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירות מוגבלות בראות
    שלומית
    07/05/2015

שלום,
    כיום בשבוע 21, משקל בסיסי תקין, רחם שרירני.
    בסקירה מוקדמת ובאקו לב עובר נאמר לי ע"י הרופאים כי הראות אצלי די מוגבלת (לא על רקע משקל) ולכן אצטרך לעבור אקו לב נוסף בשבוע מתקדם יותר
    האם קיים מכשור מסויים או מומחיות של רופאים מסויימים שיכולים להתמודד טוב יותר עם מגבלות שכאלה (ראות מוגבלת)
    בנוסף אני לקראת סקירת מערכות מאוחרת שאני מתעתדת לבצע דרך המושלם ואני מתלבטת בהאם להשקיע בסקירה שנייה אצל מומחה פרטי או לבצע סקירה שלישית בשבועות 30-32, מה עדיף?

בתודה מראש

שלומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירות מוגבלות בראות

הוספת תגובה

• סקירות מוגבלות בראות - תגובה

ד``ר רון ברדין
    08/05/2015

שלומית שלום
    אקו לב עובר מבצע קרדיולוג ילדים ומיכשור בדרך כלל ברמה גבוהה כך שאני לא חושב שיש לטפח ציפיות על מכשירים אחרים .
    איננו נוהגים להציע או לשלול לא מסלול פרטי לבדיקה ולא מסלול בקופה . תצטרכי לקבל החלטה עצמאית. אין ספק שיש לבצע את סקירת המערכות השנייה אם הבחירה מול " סקירה 3" בה לא ניתן להדגים תמיד את מערכות העובר אופטימלית עקב תנוחתו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו