טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בשבוע 33 עם עובר אחד. אני מרגישה את התנועות כרגיל, והבדיקות האחרונות שעשיתי תקינות. אבל לפעמים, במשך שניות ספורות (3 שניות), אני מרגישה ממש רעד בבטן. לא רואים את הרעד הזה על הבטן, אבל הוא פנימי, וזה מרגיש הרבה יותר אינטנסיבי מתזוזות רגילות, ממש רעד.
האם זה משהו מוכר בשלב הזה של ההיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב תחושות בהריון מטיבען סובייקטיביות וכל אחת חשה ומתרגמת תחושותיה אחרת מרעותה. בהחלט ייתכן שתחושת רעד זו מבטאת תנועות העובר.אם תחושה זו מאוד מפריע ומדאיגה אותך , פני לבדיקת הרופא המטפל בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד