בצקת עורפית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקת עורפית
    קורל
    22/07/2015

שלום, אני מודאגת שקיפות עורפית יצא 1.2 ובסקירה המוקדמת יצא לי בצקת עורפית 4.3 ממצא יחיד שלחו אותי לייעוץ גנטי. האם הגיוני שזה גדל בצורה כזאת? יכול להיות שהשקיפות לא בוצעה בצורה נכו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בצקת עורפית

הוספת תגובה

• בצקת עורפית - תגובה

ד``ר רון ברדין
    23/07/2015

קורל שלום
    קשה להתייחס לשאלה כשלא רואים הבדיקה השקיפות והסקירה.....התפתחות פתאומית של בצקת בטווח זמן קצר בין שקיפות לסקירה כמימצא יחיד וכל השאר תקין ? בכל מיקרה אני ממליץ שתבצעי את הייעוץ.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קורל
    23/07/2015

כן ממצא יחיד הרופא אשר עשתה את הסקירה המליצה על אקולב בשבוע 23 ובינתיים נשלחתי לייעוץ גנטי. היא אמרה שביא לא רואה סיבה לדאגה כי זה עדיין בטווח אך בכל מקרה חשוב לבדוק זאת, מה הטווח? אני שבוע 17 ובסיכום היא רשמה בצקת עורפית גבולית 4- 4.3 מ"מ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

ד``ר רון ברדין
    24/07/2015

הגדרה רשמית נעה בין 5-6 ממ בשבועות אלה אך כניראה שלמרות שבבדיקה הערך לא ענה על ההגדרה בדיוק, התרשמה הרופאה שמעובה באופן שמבקשת ייעוץ גנטי. אכן חשוב שאין כל מימצא חריג אחר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו