מי שפיר וצ'יפ גנטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר וצ'יפ גנטי
    יעלי
    02/08/2015

שלום,

רציתי לדעת אם יש הבדל בסוג הצ'יפ הגנטי שעושים בבדיקת מי שפיר בין בית חולים בלינסון לאסותא. האם בשניהם משתמשים בצ'יפ מסוג SNP או שבאסותא משתמשים ב-OLIGO? ואם הצ'יפים שונים, מה ההבדל ביניהם?

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי שפיר וצ'יפ גנטי

הוספת תגובה

• מי שפיר וצ'יפ גנטי - תגובה

ד``ר רון ברדין
    02/08/2015

יעלי שלום רב
    שמחים על הידע והעמקה שאת מפגינה אך מתבקש שתבצעי ייעוץ גנטי בשאלות אלה. ייעוץ שנכון לבצעו בכל מיקרה לקראת דיקור מי שפירבטח אם מבצעים בדיקת צ'יפ גנטי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שפיר וצ'יפ גנטי - המשך

יעלי
    03/08/2015

שלום,

ראשית, תודה על התשובה.

אני שוקלת לבצע בדיקת מי שפיר בכל מקרה, למרות שאני מתחת לגיל הנדרש ולכן לא הייתי בייעוץ גנטי. האם מומלץ לבצע ייעוץ כזה לפני בדיקת מי שפיר גם אם היא אינה נדרשת?

והאם יש איזשהו דף הסבר על ההבדל בין הצ'יפים בכל זאת?
    אני רואה שרוב הרופאים הפרטיים מבצעים את הבדיקה באסותא, ובכל זאת הייתי רוצה לדעת מה ההבדל לעומת בלינסון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שפיר וצ'יפ גנטי - המשך - תגובה

ד``ר רון ברדין
    04/08/2015

יעלי היי
    א. כן מומלץ ייעוץ גנטי ללא ללא סיבה של מימצא חריג כלשהו. בדיוק זו ההזדמנות לשאול פרטים כמ ששאלת לעיל ובכלל תיאום ציפיות בין מה שבדיקה נותנת למה שההרה חושבת
    ב. אסותא נותן מענה כבית חולים פרטי ובבלינסון ציבורי. לא ניתן לבחור את המדקר בבית חולים ציבורי. כמו כן לפחות אצלנו בבלינסון לא קיימת האופציה לדיקור ללא אינדיקציה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו