התרחבות חדרי מוח- דחוף דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התרחבות חדרי מוח- דחוף דחוף
    אורנה
    05/05/2008

במסגרת מעקב הריון בשבוע 23 - נמצאו חדרי מוח לטראליים 8 מ"מ- לאחר כחודש , אחד היה 7 והשני 10 הופניתי לבה"ח ואחרי שבועיים שם ארבעה רופאים אבחנו חדר שמאלי 12-14 מ"מ!!! הבדיקות הגנטיות מצויינות( שקיפות, סקר גנטי, מי שפיר ) וכנ"ל אין מחלות זיהומיות - מבחינתם הופניתי לוועדה להפסקת הריון. בהתייעצות עם רופא מומחה עוד באותו ערב( ד"ר מלינגר ) הוא טען שאינם בודקים במקום הנכון והמידות הן 7.5 עד 8.7 לכיוון הקרן האחורית- הופניתי ל MRI שמלינגר בבטחון אמר שאפשר לבטל ואם כן לחכות לשבוע 32 - אני כיום בשבוע 30- אני חסרת אונים וחסרת סבלנות - ילד רביעי למשפחה בריאה ומאושרת- מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאורנה

פרופ` ישראל מייזנר
    06/05/2008

נראה לי כי דברנו בטלפון. האם זו את?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, זו אני

אורנה
    06/05/2008

תודה רבה על ההתייחסות הרצינית גם בשעה מאוחרת זו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה השאלה- אני מקווה שהפעם תענו לי

לי
    06/05/2008

שלום, בסקירה מורחבת בשבוע 22 התברר כי עובר ממין זכר עם חדרי מח 10 מ"מ ואגן כליה ימני 4.8 מ"מ.
    הופניתי ליעוץ גנטי וסקירה מכוונת למח , TORCH, אקו לב עוברי, מעקב חדרי מח
    מה זה אומר? יש מקום לדאגה? הרופא נשים אמר כי מעל 10 מ"מ יכולה להיות בעיה אנטלקטואלית וצריך להיות במעקב. נתנו לי תור יעוץ גנטי לעוד שבועיים וחצי כי אין לפני. אני שוקלת לבצע זאת ע"י רופא פרטי באיזור ב"ש. האם יש כזה? אנא ספקו לי מידע בנושא, תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו