דופק של עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק של עובר
    אלה
    03/09/2015

שלום רב. לפי חישוב שלי היום אני אמורה להיות בשבוע 9.5 להריון. אתמול הייתי באולטרסאונד, ונמצא שהריון מתאים לשבוע 6.2 עם גודל העובר 5מ"מ ללא דופק..גם בבדיקה הראשונה אצל הרופא נמצא הבדל זהה בין השבוע שמסרתי לבין המחושב. האם הנתונים מהאולטרסאונד מעידים על כך שההריון כושל. כי לפי מה שאמרו לי גודל של עובר של 5מ"מ מחייב דופק. אני לא ממהרת לשום מקום, ויודעת שהגוף שלנו יודע הכי טוב מה לעשות ובאיזה מצב. ובכל זאת אני אשמח לשמוע מנסיונכם האם יתכן שבגודל של 5מ"מ של עובר עדיין אין דופק , או לחילופין האם יתכן שמכשיר האולטרסאונד אינו רגיל מספיק. אשמח לתשובה מעמיקה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק של עובר

הוספת תגובה

• דופק של עובר - תגובה

ד``ר רון ברדין
    03/09/2015

אלה שלום רב
    תשובה בכתב ללא הבדיקה מוגבלת בהחלט . עקרונית שבוע 6 + מופיע דופק. אם היה פער של 3 שבועות גם בבדיקה הראשונה אז מוצדק להמתין ולבדוק שוב שבוע הבא .אם ללא דופק גם שבוע הבא אז כניראה שזה לא עניין של גיל הריון אלה לא תקין
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו