בדיקת מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מי שפיר
    מיכל
    31/10/2015

שלום. אני כרגע בשבוע 13+, בת 42, הריון ראשון ב IVF, ביצית שלי, תרומת זרע. הריון יקר לי מאוד.
    מתלבטת מאוד אם לעשות מי שפיר או VERIFY ומבקשת עזרתך בהבהרת ההבדלים. אם כל הבדיקות יוצאות תקינות האם VERIFY מספיקה ואם לא מדוע?
    בנוסף יש לי המטומה של כ 5סמ בין הקרומים בדופן הקדמית, אם אחליט על מי שפיר האם ההמטומה מגבירה את הסיכון ועם מי עליי להתייעץ בנושא?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מי שפיר

הוספת תגובה

• בדיקת מי שפיר - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    31/10/2015

בדיקת ה verify אינה מחליפה דיקור מי שפיר, מהסיבות הבאות:
    1.נבדקים רק 5 זוגות כרומוזומים מתוך 23 הקיימים
    2. הבדיקה הינה בדיקת סקר ולא בדיקה אבחנתית. המשמעות היא שאם הבדיקה יוצאת פתולוגית, יש בכל מקרה צורך לבצע דיקור מי שפיר לפני כל החלטה על סיום ההריון.
    3. הבדיקה אינה נושאת בחובה אפשרות לבדיקת הצ'יפ הגנטי - בדיקה מומלצת ביותר לכל מי שמבצעת דיקור מי שפיר.
    4. בדיקת מי השפיר הינה הגולד סטנדרד ברמת דיוק של 100% לכל הכרומוזומים.
    לגבי ההמטומה, איני יכול לייעץ לך ללא צפייה הממצא ובמיקומו. צריך ייעוץ ספציפי על ידי מומחה באולטראסאונד ובדיקורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

מיכל
    31/10/2015

תודה על תשובתך.
    מקבלת כמובן את המלצתך, האם תוכל לרשום לי שם של מומחה לאולטראסאונד ודיקור באזור חיפה?
    אין לי שום מושג למי לפנות כאן והייתי רוצה לגשת לרופא טוב ומומלץ.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    01/11/2015

אינני נוהג לתת המלצות באתר. תוכלי לשאול ולהתייעץ עם חברותייך או עם הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו