עצמות ארוכות קצרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצמות ארוכות קצרות
    שואלת
    14/11/2015

מדובר בהריון ivf שגילו חושב מתאריך שאיבת הביציות כי תאריך קבלת מחזור אחרון לא רלוונטי.
    בסקירה מכוונת בבילינסון תחילת שבוע 16 בדיוק נמדד פער של כמעט שבועיים בפמור ובהומרוס.FL מתאים לשבוע 14.3 HL מתאים ל-14.0.
    שאלתי היא האם ישנם עוברים שמדביקים את הפער בהמשך ועד כמה מימצא זה מדאיג מבחינת סטיית התקן?
    מובן שאנחנו כרגע בתהליך בירור בבדיקות ונפגשנו עם יועץ גנטי.הומלץ לנו על סקירה נוספת בשבוע 19 ובשבוע 22 (גם למעקב על סמנים "רכים" נוספים שנמצאו בסקירת האולטרסאונד).
    האם חשוב גם שבסקירות המכוונות הבאות (בתקווה שנגיע לשלב הזה...) יהיה נוכח גם רופא מומחה בחדר בזמן בדיקת האולטרסאונד?
    האם מן ההכרח לבצע את הסקירות הבאות בבי"ח ולא במרפאת רופא ה-ivf שמטפל בנו מבחינת הציוד והמומחיות בנושא פיגור בגדילה של עוברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצמות ארוכות קצרות

הוספת תגובה

• עצמות ארוכות קצרות - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    17/11/2015

אני מכיר את המקרה, ונבדקת ע"י רופא מומחה. בהתייחס לעצמות הארוכות, יש כמובן לוודא כי בני הזוג אינם קטני קומה, ויש בהחלט מקום לייעוץ גנטי. כאשר תגיעי לבדיקה הבאה בבילינסון, בקשי מן הפקידה שתדווח לי, ואשמח להצטרף לבדיקתך. תחום השלד הוא ה baby שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו