מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מומים בעוברויקי21/12/2015
אני בשבוע 35 ואובחן אצלי בסריקת מערכות כלית פרסה,
לאחר מכן בשבוע 28 אובחן עורק יחיד לעובר,
בשבוע 32 אובחן אשכים טמירים,
ועכשיו בשבוע 35 אובחן מים סביב הריאה,
אני יודעת שהכליה והמים זה מומים,
כמו כן יש לי ריבוי מי שפיר כ 230,
ביצעתי חלבון עוברי וציפ שיצאו תקינים גם אקו לב יצא תקין,
אני מודאגת ממה שיכול לקרות לעובר,
ובאיזה מצב הוא יכול להוולד?
האם יש השפעה לאחר לידה?
ואם יש כאלו מומים כיצד לא ראו את זה בחלבון עוברי ובציפ?
אוןדה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומים בעובר - תגובה
ד``ר רון ברדין22/12/2015היי יעל
לא ניתן תמיד לאגד אוסף מימצאים לכדי כותרת אחת ובהחלט לא פעם לא מוצאים קשר בין מימצאים והופעתם אקראית. כאשר מתגלים מספר מימצאים בעובר חושבים על אפשרות של סנדרום . לא ניתן כעת מהמפורט על ידך להצביע בודאות איזה ואם אכן סינדרום. תשובתה תקינה של קריוטיפ בהחלט מעודדת אם כי צריך לדעת שלא כל הסינדרומים מאופיינים בבעייה מוגדרת גנטית. לא ברורה לי שאלתך לגבי חלבון עוברי . האם לא יצא תקין? האם בצעת אקו לב עובר?
פרקטית אני מציע שתבצעי ייעוץ גנטי בהקדם לגבי שילוב המימצאים
אני מניח שעברת בדיקת אולטרהסאונד מפורטת ומכוונת נוכח המימצאים הנ"ל בשבוע מתקדם זה הדמייה יכולה להיות כבר מוגבלת אני מציע לשקול הערכת אולטרהסאונד מכוונת ביחידת אולטרהסאונד בין אם בבית חולים או במרכז רפואי של הקופה להערכה נוספת בתאום עם רופא מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ויקי22/12/2015ביצעתי חלבון עוברי תקין
ביצעתי ציפ תקין
אולטרא סאונד מכוונת היו רק הממצאים האלו,
אקו לב תקין
ואני דואגת איך הילד יצא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עוד משהו
ויקי22/12/2015עוד משהו קטן
אם אכן ויש חשש לסינדרום זו הרי תסמונת שהיו רואים בציפ?
לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עוד משהו - תגובה
ד``ר רון ברדין22/12/2015לא חייב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר רון ברדין22/12/2015יעל היי
למען נעשה סדר
" מים בריאות" אינם מום בפני עצמם. הם תוצאה של משהו/אירוע כל שהוא בהנחה שלא היו קודם
עורק טבורי בודד איננו מום אך יכול להימצא בקשר למימצאים שונים
כליית פרסה קשורה בהתפתחות כלייה עוד בשלבים מאוד מאוד מוקדם
ריבוי מי שפיר - לא מוחלט יחסי כאן סיבות שונות לו
הנקודה העיקרית היא האם כולם קשורים לסינדרום. שוב ייעוץ גנטי במקום במצבים אלה והערכה סונוגרפית חוזרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל22/12/2015את המים מסביב לריאה גילו רק עכשיו,
אני במעקב של ניטור כל יום.
מה ההשלכות ללב ולריאה במקרה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר רון ברדין22/12/2015יעל
עם כל הרצון הטוב לא ניתן להתייחס מיקצועית במלל - כמה נוזל, האם דוחק את הלב וכו. מניח שהתייחסו לפרמטרים אלה בבדיקה. המשך המעקב ייעוץ וטיפול אנא תאמי עם רופא נשים מטפל שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)