סקירה מאוחרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירה מאוחרת
    מיכל
    07/01/2016

שלום.
    בסקירת מערכות מאוחרת שנעשתה לי, (תקינה לחלוטין), הרופא אמר שהידיים נמצאות בין הרגליים. הוא ניסה להעיר את העובר כמה פעמים אבל הידיים נשארו שם וזזו רק מעט. הוא אמר שבדק ושהכל תקין. שרצה שהידיים יצאו כי יותר טוב לראות על רקע המים אבל שראה גם ככה.
    האם מבחינה טכנית אם הידיים מכונסות שתיהן בין הרגליים ניתן עדיין לראות את העצמות של הזרועות והאמות ואת כפות הידיים והאצבעות?
    קצת מודאגת...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירה מאוחרת

הוספת תגובה

• סקירה מאוחרת - תגובה

ד``ר רון ברדין
    07/01/2016

נעה שלום רב
    אחריות גדולה יש לרופא הבודק כשמסמן שראה תקין . אני מניח שאם לא היה רואה היה מציין זאת ולכן לא רואה על פניו סיבה ללחץ. תוכלי בהערכה נוספת בבדיקה הבאה שתופני אליה לבקש מהבודק שיסתכל לראות את תנועתיות הגפיים ומיקומם
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוונתי היתה..

מיכל
    07/01/2016

תודה על תשובתך המהירה.
    לגבי מיקום ותנועה אני מבינה.
    אבל השאלה שלי היא האם מבחינה טכנית ניתן לבדוק את כפות הידיים אם נמצאות בין הרגליים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוונתי היתה.. - תגובה

ד``ר רון ברדין
    07/01/2016

נועה
    קשה לענות על שאלה כללית זו. מה זה בין הרגליים ,באיזה תנוחה הן ועוד פרמטרים רבים. כל ניסיון לתת הסבר לנתון שנתת שידיים בין רגליים לא יהיה מיקצועי בעיניי. ביצעת סקירה רופא סיכם שראה ! אם כנבדקת אינך שקטה את בהחלט יכולה לבצע בדיקה חוזרת לשיקולך . צר לי אם קיווית לתשובה אחרת
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו