עודף בכרומוזום 7

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף בכרומוזום 7
    מיטל
    15/05/2008

שמי מיטל בת 34 ואני בשבוע ה 27 ואני כרגע חיה בארה"ב.אני ממש לחוצה משום שכל ההיריון שלי היה תקין עד לבדיקת האולטרה סאונד בשבוע 25 ששם הם טענו שהיה בשקיפות העורפית טיפה עבה מהממוצע וחשדו שזה סימן לתסמונת דאון, אני רוצה לציין שיש לי שני ילדים בריאים ואין לנו שום בעיות תורשתיות במשפחה.אני ובעלי לקחנו את ההחלטה לבצע בדיקת מי שפיר ואחרי 4 ימים קיבלנו תשובה ששללה את המחלה. שבועיים אחרי הם יתקשרו אלינו ובפגישה הם אמרו שיש בעיה אם כרומוזום מס 7 וזה משהו שהם לעולם לא נתקלו משום שלטענתם אם יש בעיה בכרומוזום זה התינוק בכלל לא היה אמור לחיות והבדיקת אולטרה סאונד שעשו לנו שוב חיובית.הם חושבים שאולי זו טעות מעבדה אבל הם לא יכולים להתחייב..אנחנו ממש לחוצים משום שמצד אחד הכל בסדר(תהליך הריון,בדיקות דם,אולטרה סאונד ,מידות תינוקת דופק) ומצד שני הגילוי הזה.אני ממש מבקשת אם יש לך דעה אם כל הניסיון שלך ואם נתקלת במקרה כזה ומה אתה ממליץ לנו לעשות???
    מחכה לתשובה דחופה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף בכרומוזום 7

הוספת תגובה

• כרומוזום #7

ד''ר ראובן שרוני
    17/05/2008

שלום מיטל: אני מבין את הלחץ בו את נתונה, אבל יש קודם להבין במדויק על איזה בעיה בכרומוזום #7 מדובר. יתכן שאכן מדובר בבעיה מעבדתית. האם הבעיה אותרה בכל התאים? באיזה צורת עיבוד נקטה המעבדה? מאחר ואין אפשרות לברר זאת בפורום, מומלץ יעוץ גנטי פורמלי בהקדם עם כל מסמכי ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו