צריכה עזרה הירף ראש גדול בשבוע 25

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה הירף ראש גדול בשבוע 25
    שושי
    25/05/2016

שלום עליכם
    רקע: בסקירה המוקדמת היקף ראש של עובר גדול בשבוע וקצת לגי.ל ההריון.
    בסקירה מורחבת היקף ראש גדול בשבועיים ויומיים מגיל ההריון.
    היום עשיתי אולטרסאונד היקף הראש הפעם גדול ב4 שבועות ו3 ימים... (אני שבוע 25+1 וההיקף מתאים לשבוע 29+4...
    הרופא טוען שאני טועה בחישוב ואני מסבירה לו שאין סיכוי שאני טועה אז הוא הגיב תחזרי עוד חודש למעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריכה עזרה הירף ראש גדול בשבוע 25 - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    25/05/2016

קשה להתייחס לממצאים ללא בדיקה של העובר, שכן הגדילה של העובר מראה על גדילת יתר. הייתי מבקש מהרופא המטפל הפנייה לבדיקת מומחים בבית חולים שלישוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היקף ראש גדול - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    30/05/2016

היקף ראש גדול יכול לנבוע מסיבות שונות: רקע משפחתי, טעות בגיל ההריון, או סתם עובר גדול. לכן, הייתי חוזר על גדילת העובר לאחר שבועיים ע"מ לוודא כי הגדילה שומרת על הפרש השבועות. אם הגדילה נשמרת, ולא גדלה מעבר לצפוי, זהו עוברך, ויש להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי הסיבות להפרש בגודל, או כפי שהמלצתי, להפנותך למרכז שלישוני להערכה. כיון שבעייתך שכיחה ביותר, רוב הסיכויים שהעובר תקין לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו